tisdag 11 maj 2010

Dancing in the dark



Den här fantastiskt sköna låten har gått varm hela morgonen. Får mig att längta efter varma sommarnätter med bara ben och mellanöl. Pepp pepp.

4 kommentarer:

  1. Adam & Elias farsa11 maj 2010 kl. 14:53

    Jag skulle just skriva att jag tycker du har en jättefin blogg men att jag inte fattar ett skit av vad du skriver men att det är bra, fortsätt, bara för att gamla gubar inte fattar så ska inte smarta tjejer låta bli – och så klickar jag på länkjäveln och det är Brus. Du är för ung för ironi. Det här är ju Lindgrenmusik. Du är ett enigma.

    SvaraRadera
  2. Haha Dag. Du hänger väl visst med. Eller? (läs ironi) Du behöver nog bara slita dig lite från blöjträsket. Där brädar du mig med hästlängder. Men tack för fin komplimang. Vi ses på sommarfesten. Då är repråttorna Sascha och Lollo tillbaka. Då ska vi stämma av index. Kram

    och du, Brusan är väldigt mkt sådant vi 80-talister dansar till (fast vi egentligen inte kan) när vi hällt i oss en pava rödvin. Det kallas retro. Men det är inget modeord, så det har du nog koll på.

    SvaraRadera
  3. Fast o andra sidan gillar jag enigma-grejen.. Lite gåtfull och mystisk så där. Full av överraskningar med andra ord. Sån är jag.

    SvaraRadera
  4. Jag är helt jävla nedfryst. Är en jävel på att byta blöjor ståendes, sovande. Nu är dock grabbarna stora; A pratar om döden och E vill mest dra.
    Du har dina blöjbyten kvar.
    Sommarfest? Jag får se.
    Du får dansa med Linkan då. Dock INTE höja index med 'na.

    SvaraRadera